03/09/2013

TRIATLÓ SANT POL DE MAR. 2A. POSICIÓ DE PEIX, RUVIRETA I EQUIP MASCULÍ.

El diumenge 1 de setembre, es va disputar a la localitat costanera de Sant Pol de Mar, la 1a.edició de la triatló esprint(750/20/5). Dues sortides, la primera a les 08:00 del matí on disputaven les fèmines i els no federats, i la segona a les 10:00 del matí amb els triatletes masculins federats.

En categoria femenina, destacar a Núria Peix i la seva gran cursa, sortint en solitari al tram de natació, incrementant la distància al tram de bici i agafada només per la guanyadora final, Laura Gómez, a 2km. del final. Destacar també a Verónica Aveni, que va lluitar pel podi fins al final però que finalment va ser 4a. També a Teresa Pou en el seu debut en competició oficial finalitzant en  27a. posició

En categoria masculina destacar a Joan Ruvireta, que va sortir al grup capdavanter de l’aigua, va arribar a la T2 només acompanyat per Juanjo Agüero i en la cursa a peu, va anar cap de cursa fins al km.3.5 on l’Iñaki Balldelou el va passar relegant-lo a la 2a. posició final.
Pel que fa a l’equip masculí(Ruvireta 2n., Moreno 8è., de la Mora 11è.) va finalitzar en 2a.posició, per darrera del Fasttriathlon i per davant del Team Calella.

En categories destacar el 1r.lloc de Pau Moreno i Núria Peix en categoria sub23 i el 3r.lloc de Roger Sellés en categoria júnior.