08/09/2013

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ A LOS ALCÁZARES(Múrcia): ”21a.posició de Núria Peix en èlit, 14a. de Vila i 15a. de Salvans en GGEE”

El cap de setmana del 7 i 8 de setembre, es va disputar a la localitat murciana de los Alcázares el campionat d’Espanya de triatló olímpic (1500/40/10). Dissabte era el torn dels Paratriatletes i Grups d’edat(GGEE) i diumenge els èlit.

Dissabte tarda i sota una intensa pluja es va donar la sortida als GGEE , primer 1500m. de natació al mar menor, posteriorment 3 voltes a un circuit pla de 40km. entre los Alcázeres i los Narejos, i un circuit final de cursa a peu de 10km. pels volts del passeig marítim.

Dos representants del CN VIC-ETB en GGEE 20-24, 14è. va quedar en Marc Vila i just darrera en Ramon Salvans en 15a.posició.

En categoria èlit femenina la representant Vic-Etb Núria Peix va quedar en 21a.posició, i aquesta hagués pogut ser millor si no fos perquè una caiguda a la 2a.volta al grup de davant, fes que la Núria quedés despenjada d’aquest grup.