16/06/2014

TRIATLÓ BTT L'ESCALA. 3r.lloc de Ramon Salvans i l'equip masculí VIC-ETB

Diumenge al matí és va celebrar a l’ Escala, la segona prova del circuit català i lliga de clubs de duatlons de muntanya de la FCTRI. Triatló de distància esprint, 1000 metres de natació, 20 quilòmetres de BTT i 6 quilòmetres de cursa a peu.

Ramon Salvans  va aconseguir el seu primer podi absolut al fer la tercer per darrera de l’Erik Merino (Reus Ploms) i Albert Soley (T-Bikes Club Triató). En Ramon va anar al grup de cap de cursa en tot moment i va saber administrar l'avantatge que van aconseguir a la bici, al llarg de la cursa a peu.

Per equips també és va pujar el podi a la tercera posició. Els altres triatletes que van puntuar per equips van ser, Toni Manzaneque 13è, Arnau Bellapart 14è. En categoria femenina, Anna Viñoles va ser 17ª i Teresa Pou 20ª.