17/06/2014

TRIATLÓ ZARAUTZ. Joan Ruvireta fa 3r. i es dona a conèixer a nivell internacional.

Això ja són paraules majors, Joan Ruvireta aconsegueix la tercera posició al mític Triatló de Zarautz. Un dels triatlons de mitja distància amb més història i prestigi del país, considerat un dels més durs i amb molts triatletes professionals.

Doncs si en Joan ha aconseguit pujar el podi per darrera de Uxio Abuin i l’escocès Fraser. Cal destacar que els 10 primers classificats tots són professionals, el triatleta del CN Vic doncs ha aconseguit una fita històrica pel club i per la secció de triatló.

Amb una bona aigua, com ens té acostumats, des de el primer moment ja s’ha vist que en Joan lluitaria per coses grans. El tram de Bici ha fet un parcial espectacular fent valer el seu potencial en aquesta disciplina, i a la cursa a peu, fins i tot ha aconseguit anar líder de la prova, al final però ha aconseguit una meritòria tercera posició.

El triatló de Zarautz consta de 2900 metres de natació, 81 quilòmetres de bici i 20 quilòmetres de cursa a peu. Un total de 650 triatletes van prendre part a la sortida en la 28a. edició del prestigiós triatló. En Joan no entrava a cap de les travesses per pujar el podi, però ha aconseguit amb aquest fer-se un nom en el món del triatló.

Dos triatletes més del club també han participat a la prova hi han aconseguit un bon resultat, Martí Lázaro, va ocupar la 26è posició Adrià Brunet la 29è. Això va fer que per clubs el CN Vic aconseguís la primera posició en clubs masculins.